Vacature: penningmeester (4-8u maand)

Kom jij ons peloton versterken?

Na 4 jaar van stormachtige groei wordt het tijd om ook de financiën van Cycling 4 Climate naar een hoger niveau te brengen. Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons bestuur en zoeken de kopvrouw/man die deze belangrijke taak op zich neemt.

Wat ga je doen?

Overzicht houden op onze financiën, zorgen voor structuur in de boekhouding en verwerken van inkomende en uitgaande betalingen. Hierbij ook de selectie van (eenvoudig) boekhoudpakket, opstellen van facturen (en zorgen dat ze betaald worden) en BTW aangifte.

Maar natuurlijk hoef je je niet alleen met de financiën te bemoeien, maar wordt je inbreng voor de verdere ontwikkeling van onze organisatie en missie enorm op prijs gesteld. Denk hierbij aan de internationalisering van onze fietstochten en het bouwen aan de (financierings) structuur van onze stichting.  

Hier wordt je warm van

  • Fietsen
  • Samen inzetten voor het klimaat
  • Cijfers!

Hoe ziet ons team en de samenwerking eruit?

Cycling 4 Climate is begin 2019 opgericht door wielerliefhebbers met een groen hart. Ons team bestaat op dit moment uit een kernteam van 3 bestuursleden: Joost, Samuel en Jasper. Met daaromheen een 6-tal vaste teamleden en een betaalde kracht voor social media en communicatie. We zijn allemaal gedreven door onze morele ambitie de wereld een stukje mooier achter te laten, en veel plezier te hebben terwijl we dit doen!

Naast ons kernteam hebben we een vast bestand aan partner bedrijven die ons steunen. Zowel financieel, met kennis of hun netwerk. Periodiek organiseren we met hen een partner bijeenkomst.

We vergaderen meestal eens in de 3 weken in de avond, en zitten af en toe fysiek bij elkaar in Utrecht of de jaarlijkse vegan BBQ na de Climate Classic. Rondom evenementen is de contactfrequentie vaker en is er meer te doen.

Cycling 4 Climate partnerbijeenkomst in november 2022

Wie zoeken we?

Wij zoeken vooral energie. Als je dat meebrengt en ook wat ervaring met boekhouding en kennis van BTW/ANBI regelgeving is dat mooi. Idealiter woon je in de fietshoofdstad van Europa en ben je een beetje flexibel. We hopen je snel welkom te heten bij onze energieke beweging!

Neem contact op!

Geïnteresseerd? Stuur hieronder een korte motivatie, of bel met Joost (06 12 60 30 53) of Samuel (06 52 71 20 09)

Wat eet je het liefst?

"SAMEN KUNNEN WE
DEZE UITDAGING AAN,
TIJD IS ONZE GROOTSTE
TEGENSTANDER"

De strepen die je hier op de achtergrond ziet geven de wereldwijde
temperatuurverandering weer sinds 1850. Klik hier voor meer info.