Ga naar de inhoud

voorlopers

Home » Goede doelen » Voorlopers

Voorlopers wil met een serie korte video’s mensen inspireren en hoop geven in tijden van dreigende klimaatverandering en uitputting van onze enige bron van leven (de aarde). Voorlopers streeft naar een omslag van de huidige lineaire manier van denken, waarbij de luxe behoeften van de mens centraal staan, naar een circulaire manier van denken, waarbij het behoud van de natuur en een gezonde leefomgeving centraal staan.

Wat doet Voorlopers?

Voorlopers maakt korte inspirerende video’s over Utrechtse initiatieven (voorlopers) die zich bezighouden met circulaire economie/vergroening van de samenleving. Door middel van toegankelijke video’s met een positief bericht en duidelijke oplossingen, vragen zij aandacht voor circulaire initiatieven in Utrecht. Ook laten ze hiermee zien dat circulair denken mainstream kan (en moet) worden.

Waar gaat Voorlopers het geld voor gebruiken?

Voorlopers wil graag een start maken met een eerste serie van video’s over circulaire initiatieven in Utrecht. Het doel is om in zes maanden ten minste vijf video’s te produceren en te verspreiden via online platforms en evenementen die aansluiting hebben bij de visie.

Het plan is om dit project hierna door te zetten, verder uit te bouwen en samenwerkingen aan te gaan met professionele platforms om het bereik te vergroten.

Volg Voorlopers via:
Facebook
Instagram
Youtube

Support Voorlopers

Tijdens Cycling 4 Climate op 24 augustus gaan we zoveel mogelijk kilowatturen bij elkaar trappen en daarmee geld ophalen voor onder andere dit initiatief. Schrijf je vandaag nog in en support Voorlopers! De andere duurzame projecten vind je hier.