De Climate Classic wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners!

Met jouw organisatie een bijdrage leveren aan het klimaat, gezondheid en een sportieve teamprestatie neerzetten? Informeer naar de partner mogelijkheden via info@cycling4climate.nl.

Logo Antea R Group - PMS308

Jouw logo hier?

en wel hierom: ⤵️

team antea group

Antea Group is een internationaal werkend ingenieurs- en adviesbureau. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, maar ook innovatieve oplossingen op het gebied van data, sensoring en IT. Hiermee dragen wij bij aan de ontwikkeling van infra, woonwijken of waterwerken. Maar ook aan vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave. Wij denken kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen wij al 70 jaar op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen.

Wij geloven in duurzame en innovatieve dienstverlening enerzijds en een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering anderzijds. Zo zijn wij onderdeel van een wereldwijde groep leidende bedrijven die kiezen voor ambitieuze klimaatactie: het Science-Based Targets initiatief. Tevens zijn wij het thuis van trotse ingenieurs én een grote groep fietsfanaten. Wij steunen de Climate Classic dan ook van harte, als sponsor en door deel te nemen.

Samen maken we de wereld elke dag een stukje mooier.

De zorgen over klimaat, biodiversiteit en duurzaam ondernemen vragen om reflectie en aandacht. We staan voor een grote opgave om het systeem versneld te veranderen. Het juridische kader is onderdeel van een veel bredere ecologische en maatschappelijke context, die ook een boardroom thema is geworden.

Eversheds Sutherland probeert waar mogelijk bij te dragen aan de duurzaamheidsopdracht waar ieder bedrijf voor staat. ESG in een internationale setting vraagt bovendien om internationale ondersteuning, ook op juridisch gebied. Het investeren in de ontwikkeling van duurzame energie is een van de belangrijkste onderdelen van de ESG opgave. Ons Clean Energy Team is continu betrokken in onder meer de wind-, zonne-energie- en biomassa-markt.

Vanwege onze focus op alle aspecten van duurzaamheid is onze partnership met de Climate Classic van Cycling 4 Climate een vanzelfsprekendheid.

Sia Partners is fully engaged in the fight for climate changes by adapting itself and encouraging suppliers and customers to adapt and decarbonize. For that reason Sia Partners is excited to partner with Cycling 4 Climate to bring awareness to the consequences of rising sea levels for the Netherlands. 

What better way to do this than to engage in one of the most typically Dutch activities – cycling! Additionally, the Climate Classic race is a superb way to connect with other like minded individuals and organisations.

Het Enlit team werkt met veel plezier samen met de Climate Classic aan het verhogen van bewustzijn rondom klimaatverandering. Als platform waar de Europese energie sector zowel digitaal als fysiek samenkomt, streven wij er met onze partners naar om iedereen mee te nemen en zo de energietransitie op een eerlijke manier te versnellen.

Samen staan we sterk en kunnen we enorm veel voor elkaar krijgen!

DAREL Education ontwikkelt onderwijsmodules en organiseert masterclasses voor middelbare scholen, universiteiten, bedrijven en andere organisaties, om begrip, bewustzijn en steun voor de energietransitie creëren. 

Wij geloven dat het noodzakelijk is om begrip over de energietransitie in het onderwijs te verankeren. Door middel van ons onderwijsprogramma willen wij duurzame gemeenschappen creëren over de verschillende generaties van de samenleving heen. Dit doen we zonder winstoogmerk en komen ook graag met de school van jouw kinderen in contact. 

Wij verheugen ons erop om met een heleboel fietsers van de Climate Classic samen te werken om gezamenlijk onze impact te vergroten.

Jaga_ClimateDesigners_WIT 500x500px

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe energiezuinige oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Producten met minder energieverbruik zorgen voor een beter en gezonder binnenklimaat, zónder schade toe te brengen aan het buitenklimaat.

 

Jaga Climate Designers streeft ernaar om traditionele systemen met een hoog energieverbruik en hoge uitstoot van schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vervangen door alternatieve systemen. We werken graag mee aan een betere, duurzame toekomst.

 

“Zorgen voor het klimaat is geen keuze meer, maar een verplichting voor ons allemaal!” Daarom fietsen onze Climate Designers de tocht langs de nieuwe kustlijn die in Nederland ontstaat als de zeespiegel te ver doorstijgt, daarom vragen we aandacht voor het buitenklimaat

We are Climate Designers! What about you?!

Organisatiepartner:

centralevents-logo

Central Events richt zich op het organiseren van sportevenementen in Nederland. Tot de kernsporten behoren hardlopen, recreatief- en racefietsen. Central Events ontwikkelt en organiseert sportevenementen zelf of in opdracht van derden. Ze hanteren daarbij de volgende kernwaarden: Laagdrempelig; Betrouwbaar; Regionale kennis; Lage kosten; Duurzaam!

 

Central Events is bezig achter de schermen om alles in goede banen te leiden. Ze hebben veel ervaring met fiets campagnes, evenementen en tours. Naast het organiseren van sportevenementen is Central Events namelijk met de merknaam VeloTours actief als reisorganisatie voor fietsreizen in het buitenland. Zowel in binnen- als buitenland kunnen ze dus behulpzaam zijn.

Mediapartner:

ChangeInc

Alles wat je om je heen ziet is bedacht door mensen zoals jij en ik. De bedrijven, de economie, het systeem. Het is niet iets wat er nou eenmaal is, en altijd zal blijven… Nee, het is iets wat altijd in beweging is, en in beweging wordt gezet door mensen. Mensen die nieuwe manieren vinden, nieuwe kansen zien, niet genoegen nemen met de status quo. Omdat het nou eenmaal beter kan, duurzamer, gezonder, eerlijker, winstgevender.


Voor al deze mensen, die bij al die bedrijven werken die niet wachten op de toekomst maar ‘m zelf willen vormgeven, is er een platform. Het veranderingsplatform voor het bedrijfsleven van morgen. Bedrijven waar verandering niet een agendapunt is, maar een businessmodel.

Verander mee op change.inc, wij doen mee: Zie bijvoorbeeld dit artikel over transport en mobiliteit.

Netwerkpartner:

MVO Nederland

Als ondernemer wil je blijven ondernemen. MVO Nederland is ervan overtuigd dat dit alleen kan in de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Daarom vormen we met ondernemers een beweging naar die nieuwe economie. Omdat we die zo snel mogelijk willen bereiken moeten we onze beweging nu zo groot mogelijk maken.

 

Onze rol? We laten zien hoe de route naar de nieuwe economie eruit ziet.” We ondersteunen dat door innovatie tot stand te brengen via projecten met onverwachte samenwerkingen. En creëren bij overheden en financiers de condities die het bereiken van ons doel vereenvoudigen en versnellen.

 

We doen graag met partners mee aan de Climate Classic. Omdat het de weg naar de nieuwe economie versnelt, maar ook omdat fietsen zo veel overeenkomsten heeft met ons werk. Onze directeur-bestuurder Maria van der Heijden – zelf wielrenster en deelnemer aan de Climate Classic – schreef daar eerder deze blogpost over.