Ga naar de inhoud

Webinar: De Climate Classic van 375km fietsen – Hoe dan?!

375 kilometer fietsen voor het klimaat op één dag. Dat doen we op maandag 20 juni tijdens de Climate Classic! Twijfel jij nog om mee te doen, of wil je weten hoe je voor zo’n lange afstand traint? Of wil je wel gaan, maar zoek je nog een fietsmaatje om samen mee te rijden? Volg dan ons webinar op donderdag 14 april van 20:00 – 21:00 uur!

In ons webinar vertellen Marieke en Petra hoe het is om deel te nemen aan de Climate Classic. We delen waardevolle tips en leggen je uit hoe je je kunt voorbereiden voor deze tocht m.b.t. training en voeding. Door het beantwoorden van jouw vragen weet je daarna precies wat je te wachten staat.

Ook is er gelegenheid om kennis te maken met andere deelnemers. Misschien ontmoet je wel een trainingsmaatje uit de buurt of een buddy om samen de tocht mee te fietsen?

We organiseren dit webinar omdat, met name vrouwen, een drempel ervaren om mee te doen aan een fietstocht van 250 of 375 km. We hopen met dit webinar de drempel te verlagen en veel meer vrouwen aan de start te zien. Uiteraard zijn én blijven we een inclusief event, dus iedereen is welkom om bij dit webinar aan te sluiten.

Hoe heb je van dit webinar gehoord?

Naast het webinar organiseren we in de loop van de Climate Classic een trainingsrit. Samen gaan we sneller en vliegen de kilometers voorbij. Je maakt kennis met andere deelnemers en vindt fietsbuddies voor de grote dag. Om veel reisbewegingen te voorkomen, willen we de training zo organiseren dat je op dezelfde dag vanuit verschillende startpunten kan vertrekken.

Afstand tussen 125 – 150km. 

Datum: zondag 15 mei
Meer info: volgt binnenkort

2 reacties op “Webinar: De Climate Classic van 375km fietsen – Hoe dan?!”

    1. Hi Wendela, we hebben dit nog niet gepland maar dit lijkt ons zeker leuk weer te doen. Zodra dit er komt zullen we dit ook delen via onze nieuwsbrief!

Reacties zijn gesloten.