Ga naar de inhoud

Univé Buurtfonds: geef jouw lokale duurzame project een impuls

Het Unive Buurtfonds

Een groene buurt is beter voor het klimaat en zorgt ook voor een plezierige en gezonde leefomgeving. Daar helpt het Univé Buurtfonds graag bij.

Het Univé Buurtfonds is er voor mensen die het verschil willen maken in hun eigen buurt. Voor die buurtmaker die gaat voor een mooiere, fijnere, veiligere of gezelligere buurt waar mensen elkaar kennen en waarderen. Iedere goede buur kan dan ook een project aanmelden, als het maar gaat om een initiatief dat lokaal, duurzaam, zinvol én sympathiek is!

Past jouw project bij Univé Buurtfonds? Doe de check: https://www.unive.nl/over-unive/buurtfonds/projectcheck

Univé, supporter van de Climate Classic

Onze partner Univé is Supporter van Sport. Zij stimuleren sporten en bewegen en maken dit toegankelijk door steun te bieden op verschillende manieren aan vele sportevenementen en initiatieven. Landelijk en lokaal. Omdat iedereen de kans moet kunnen krijgen om te sporten en bewegen. Jong, oud, met of zonder beperking. Daarom is Univé supporter van de Climate Classic. Als coöperatie dragen ze met onder andere support aan evenementen zoals de Climate Classic bij aan een plezierige en veilige leefomgeving. Maar initiatieven als Het Univé Buurtfonds dragen hier ook aan bij.

 

2 reacties op “Univé Buurtfonds: geef jouw lokale duurzame project een impuls”

  1. Goedemorgen, graag zou ik willen informeren of ons project in Voorschoten in aanmerking zou kunnen komen voor het buurtfonds.
    Wij hebben deze stichting opgezet om het gebied Vlietland, waar heel veel gewandeld, hardgelopen, gezwommen en gesport wordt, open en groen te houden voor alle omwonenden. Zie de site.
    Graag verneem ik van u!

    Marloes Klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *