Ga naar de inhoud

Cycling 4 Climate verwelkomt Univé als nieuwe partner

Verzekeringscoöperatie Univé heeft zich als gouden partner verbonden aan de Climate Classic. Voor, tijdens en na de fietstocht zullen ze prominent aanwezig in de uitingen van Cycling 4 Climate.
 
We zijn ontzettend blij met Univé als partner en we verwelkomen hen dan ook van harte in onze duurzame wieler-community. We kijken ernaar uit om er samen een geweldige editie van de Climate Classic van te maken. Met veel aandacht voor de aanpak van klimaatverandering en met positieve betrokkenheid van de Univé-fietsers.
 
Univé heeft een rijke historie als het gaat om de ondersteuning van sportevenementen. Als ‘Supporter van Sport’ zetten ze zich in om sporten voor iedereen mogelijk te maken. Van jong tot oud, met of zonder beperking en zowel lokaal als landelijk. Als coöperatie staat het belang van leden voorop. Zowel als het gaat om het voorkomen en beperken van leed en schade. Maar ook door leden bij te staan als er al schade is ontstaan. Dit doet Univé op een duurzame wijze. Rekening houdend met mens, milieu en leefomgeving.
 
Directeur Johan van den Neste van Univé is enthousiast: ”Als coöperatie die zich inzet voor het ledenbelang en voor de toegankelijkheid van sport, worden we vol overtuiging partner van de Climate Classic. Zo kunnen we samen op sportieve en positieve wijze aandacht vragen voor klimaatverandering en de gevolgen daarvan voor de maatschappij.”Univé gaat met een grote groep collega’s meedoen aan de Climate Classic. Daarnaast verzorgen ze ook een pauzestop voor alle deelnemers langs de route bij hun hoofdkantoor in Zwolle.