Ga naar de inhoud

Leveringsvoorwaarden

 • Levering: wij verzenden eens per week. Indien je voor vrijdag besteld, wordt je bestelling vrijdag verzonden en zal doorgaans binnen max. 2 werkdagen bij je worden afgeleverd.
 • Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren, mits de kleding ongedragen is en in originele verpakking. De portokosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. Wil je de kleding omruilen voor een andere maat? Dan vragen wij je om naast de portokosten van de retourzending ook de portokosten van de nieuwe verzending te betalen.

  Stuur vooraf even een mailtje naar [email protected] en stuur een briefje mee met je naam en eventueel de maat waarvoor je het wilt ruilen. Je kunt ook langsfietsen (scheelt weer CO2!)

  Retouradres:
  Cycling 4 Climate
  Monnikeraklaan 24
  3544 TH Utrecht

 • We doen ons uiterste best om om alles soepel te laten verlopen. Is er toch iets niet gegaan zoals je had verwacht, neem dan contact met ons op. We zoeken graag mee naar een oplossing.
 • Wanneer wij je bestelling terugontvangen, dan betalen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na bevestiging van ontvangst van de retourzending, terug. Hebben we een fout gemaakt in de betaling? Je kunt 3 maanden lang reclameren.
 • Omschrijving: we streven ernaar het aanbod zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en de afbeeldingen zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten zijn, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Mochten we onverhoopt eens een foutje maken, dan kun je ons er niet aan houden.
 • We nemen je gegevens op in ons centrale bestand. We houden ons hierbij altijd aan de regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij versturen soms nieuwsbrieven en updates over onze evenementen.
 • Cycling 4 Climate garandeert dat de door ons geleverde producten geschikt zijn voor het doel waarvoor zij op grond van de door Cycling 4 Climate verstrekte informatie bestemd zijn en garandeert dat de producten voldoen aan de eventuele wettelijke verplichtingen en andere overheidsvoorschriften die gelden voor dat gebruiksdoel.
 • Cycling 4 Climate garandeert dat de door haar geleverde producten worden geproduceerd respectievelijk geleverd met respect voor mens en milieu.
 • Op alle overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen worden uitsluitend berecht door de bevoegde Nederlandse rechter.