Ga naar de inhoud

Chief Finance
( 4 a 8 u/maand)

Waarom?

Na 4 jaar van stormachtige groei wordt het tijd om ook de financiën van Cycling 4 Climate naar een hoger niveau te brengen. 
Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons bestuur en zoeken de vrouw/man die onze boekhouding & facturatie wil aanpakken. 

Wat?

De financiën, structuur en boekhouden dus. Denk hierbij aan de selectie van (eenvoudig) boekhoudpakket, registeren en doen van betalingen, opstellen van facturen (en zorgen dat ze betaald worden) en BTW aangifte. 

Maar natuurlijk hoef je je niet alleen met de financiën te bemoeien, maar wordt je inbreng voor de verdere ontwikkeling van onze organisatie en missie enorm op prijs gesteld. Denk hierbij aan de internationalisering van onze events en het bouwen lange termijn (financierings) structuur van de stichting.  

Wie?

Wij zoeken vooral energie. Als je dat meebrengt en ook wat ervaring met boekhouding en kennis van BTW/ANBI regelgeving is dat mooi. 

Idealiter woon je in de fietshoofdstad van Europa en ben je een beetje flexibel. We hopen je snel welkom te heten bij onze energieke beweging!

 Geïnteresseerd? Stuur korte motivatie naar [email protected], of bel met Joost (06 12 60 30 53) of Samuel (06 52 71 20 09)

"SAMEN KUNNEN WE
DEZE UITDAGING AAN,
TIJD IS ONZE GROOTSTE
TEGENSTANDER"

De strepen die je hier op de achtergrond ziet geven de wereldwijde
temperatuurverandering weer sinds 1850. Klik hier voor meer info.