Ga naar de inhoud

Veel gestelde vragen

Het komt wel eens voor dat een deelnemer na inschrijving geen bevestiging krijgt, maar wel gewoon ingeschreven is. Stuur even een mailtje naar [email protected] zodat wij het voor je kunnen checken. Indien je ingeschreven staat, zorgen wij ervoor dat je alsnog het e-ticket ontvangt op het door jou opgegeven mailadres.

Dit is geen enkel probleem. Tot twee weken voor het evenement kun je een mailtje sturen naar [email protected] om je oude ticket te laten refunden. Je kunt in je dashboard zelf een nieuw ticket kopen.

Leuk! Stuur ons een mail ([email protected]) of bel tijdens kantooruren met 030-8774491 en we gaan het voor je regelen.

Je kunt je uiterlijk t/m zondag 12 juni inschrijven voor deze zomer variant van de Tocht der Tochten. Maar let op: Vol is vol…

Kies tijdens de inschrijving voor hetzelfde tijdslot en dan komt het vast goed! Mits jullie elkaar niet uit het oog verliezen tijdens de tocht natuurlijk.

Weet je het echt zeker? De Climate Classic is a ‘life changing event’, dus ik zou er nog een nachtje over slapen. Mocht je toch echt vastbesloten zijn dat het dit jaar niet lukt… dan vinden we dat natuurlijk erg jammer.

Bij annulering tot 10 dagen voor het evenement (tot 10 juni 2022) bedragen de annuleringskosten het bedrag van de door jou aangeschafte wielerkleding. Dit dekt onze kosten voor het shirt en de sokken (ivm voorbestellen), verzend- en administratiekosten. Indien je een plaatsvervanger weet te vinden zijn er geen annuleringskosten verschuldigd. Let wel: het wielershirt kan niet meer qua maat worden geruild bij een plaatsvervanger. 

Vanaf 10 dagen (vanaf 10 juni 2021) bedragen de annuleringskosten 100%. In alle gevallen sturen we je bijbestelde merchandise per post toe.

Zoek in je mailbox naar een mail van [email protected]. Kun je de mail niet vinden? Stuur dan een mailtje met jouw NAW gegevens naar [email protected]. Wij zoeken de tickets voor je op en sturen ze opnieuw naar het door jouw opgegeven mailadres.

Bij de start in Breda of Utrecht kun je je bagage aan ons afgeven. Wij zullen je bagage voorzien van een duidelijke tag. Je kunt je bagage vervolgens weer bij de finish afhalen. Tijdens de tocht kun je niet bij de bagage die je aan ons hebt meegegeven. Zorg er dus voor dat je alles wat je onderweg nodig hebt bij je hebt. Er zijn voldoende eet en drink gelegenheden, maar een extra reepje/banaan of gelletje is natuurlijk handig om bij je te hebben. We hebben geen tijd voor een hongerklop!

Natuurlijk niet. Klimaatverandering is van ons allemaal, dus iedereen kan meefietsen. Kinderen (tot 18 jaar) dienen altijd onder begeleiding te fietsen van een volwassene (18+). 

Natuurlijk kun je de tocht ook met zijn tweeën fietsen (elk de helft): 180 kilometer is immers ook een mooi eind. Als je dan een elektrische auto deelt, heb je je vervoer en bagage probleem ook opgelost! In verband met eten en shirt en sokken dien je je wel allebei in te schrijven.

Waarschijnlijk niet, dus neem voor de zekerheid een battery-pack en oplaadsnoertje mee!

Je bent een topper! We willen natuurlijk geen verspilling of onnodige extra shirts in de kast. Het wielershirt (en andere merchandise) is daarom niet meer bij de ticketprijs inbegrepen. Uiteraard hopen we wel dat iedereen die nog geen wielershirt heeft deze los bijbesteld.

Er zijn veel parallellen te trekken tussen klimaatverandering en corona. Lees bijvoorbeeld dit artikel. We houden logischerwijs alle ontwikkelingen in de gaten en houden ons aan de op dat moment geldende coronaregels. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte. Mocht het event onverhoopt op 20 juni niet door kunnen gaan, dan verplaatsen we het evenement naar later dit jaar.

Genoeg! Om de ± 60 km zijn er pauzeplekken om op te laden. In Breda starten we met een banaan & koffie. Zorg voor wat repen voor het stuk richting Utrecht. In Den Bosch is er een rustpunt waar ook eten is. In Utrecht begint het feest, je bent er dan immers bijna ;-). Verse taart en koffie staat daar op je te wachten.  Bij Telstar Beach club in Harderwijk is de lunch: allemaal vegan natuurlijk. Tussen de lunch en de finish voorzien we je in Zwolle van (sport)water en een snack. Dit alles zodat je fris in Groningen aankomt voor de pastaparty! All vegan en als dit niet kan (pasta…), dan in ieder geval vegetarisch. Mocht je speciale allergie/dieetwensen hebben, geef deze dat tijdens je inschrijving door.

Wacht geen moment, maar ga direct naar www.rijne-energie.nl en word lid van de leukste en grootste energie coöperatie van midden Nederland. Samen Gaan We Het Maken!

De route wordt niet uitgepijld. We vertrouwen erop dat alle deelnemers met een garmin of andere fietsnavigatie uit de voeten kunnen. De voorlopige routes vind je hier: 
>> Breda – Utrecht
>> Utrecht – Groningen
>> Breda – Groningen

De final routes sturen we nog toe en komen op de website te staan. Op de pauze locaties zal eenvoudige technische ondersteuning zijn. Zorg er dus voor dat je fiets, en jij zelf, in topconditie zijn!

Afhankelijk van de afstand die je fietst, eindigt de route in Utrecht of in Groningen. De exacte finishlocaties worden op een later moment bekendgemaakt.

De kleding ligt voor je klaar bij de startlocatie. Start je in Breda? Dan kun je deze ook de avond van tevoren al afhalen bij hotel Princeville (Van der Valk) tussen 17:00 – 18:00 uur.

Heb je je kleding liever al eerder in huis? Dan kun je deze vrijdag 17 juni  tussen 9:00u en 17:00u je ophalen bij Central Events. Adres: Kanaalweg 15G, 3526 KL in Utrecht. 

globalcore_high_def