globalcore_high_def
D02C354E-859F-49E8-875D-1C32403F9CF1_1_105_c
globalcore_high_def

Deze bedrijven gingen je al voor:

globalcore_high_def

Voor bedrijventeams hebben we een speciaal arrangement waarin je alleen hoeft te fietsen. De andere zaken regelen wij voor je.

Als bedrijf zetten we je in het zonnetje op onze bedrijventeams pagina en brengen we jullie op onze social media onder de aandacht.

Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Deelnemers van een bedrijventeam kunnen aan verschillende afstanden deelnemen. De kosten voor het gehele pakket bedragen, ongeacht de afstand, € 125 (excl. btw) per deelnemer. Dit is exclusief evt hotelovernachting en pasta-buffet op zondag 13/6. 

Je kunt je team inschrijven door een mail met je contactgegevens te sturen naar classic@cycling4climate.nl. Dit kan tot uiterlijk maandag 7 juni, maar vol = vol. 

Vragen? Neem dan contact op met de organisatie via e-mail of telefoon: 030 – 877 44 91 (ma. t/m vr. van 09:00–17:00 uur).

Het wordt een race tegen de klok om voor het donker binnen te zijn. Afhankelijk van de snelheid zul je tussen de 9 en 16 uur op de fiets zitten. Onderweg zorgen we voor voldoende eet- en rustplekken. Maar niet te lang want: “Time Is Our Only Challenge”.

De routes

BREDA – GRONINGEN: 375 km

BREDA – UTRECHT: 125km

UTRECHT – GRONINGEN: 250km

Bedrijfspakket

 • Vermelding met motivatie & achtergrond op onze bedrijfspagina
 • Foto bij start en finish
 • Aandacht op social media
 • Climate Stripes shirt en sokken
 • Start in Breda vanaf 5:15 of Utrecht vanaf 8:00
 • Meerdere verzorgingsposten onderweg
 • Koffie en gebak in Utrecht
 • Luxe lunch in Harderwijk
 • Feestelijk finish & pasta in Groningen
 • GPX bestand van de route
 • Medische- en technische assistentie
globalcore_high_def

Carbon Commitment

We fietsen om aandacht te vragen voor de gevolgen van klimaatverandering. Maar aandacht is niet genoeg.

We willen impact maken. En ook hier geldt: Samen maken we meer impact. Als deelnemer van de Climate Classic verwachten we dat ook jullie bedrijfsteam een bijdrage levert om je eigen footprint of die van je vrienden/familie/collega’s te verminderen. 

Iets wat jullie gaan doen (naast een stukkie fietsen) om CO2 te reduceren. Denk hierbij aan een half jaar geen vlees eten, toch eens dat gesprek met de buren dat ook hun dak van zonnepanelen kunnen worden voorzien, lid worden van een lokale energie-coöperatie, dit jaar met de trein op vakantie, bomen planten of je eigen footprint compenseren.  In aanloop naar de tocht zullen we je hierover verder informeren.

globalcore_high_def

De bedrijventeams van de Climate Classic 2021:

Vepa

Het Vepa Cycling team fietst natuurlijk mee met de Climate Classic!
Dat heeft bij ons alles te maken met maatschappelijk verantwoord ondernemen en het voortouw nemen in verandering! Duurzaam ondernemen is voor ons niet iets dat we ‘erbij doen’. Het is de manier waarop we werken. Waarmee we mee willen helpen aan een gezonde aarde. Schoon, verantwoord en toekomstgericht. Daar zetten we ons elke dag voor in. We kunnen ons mooie bedrijf niet los zien van wat er om ons heen gebeurt. Bij Vepa is maatschappelijk verantwoord ondernemen werken naar een nieuwe economie met aandacht voor het klimaat, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. De focus op verantwoordelijkheid nemen en meewerken aan een duurzame en vitale wereld, is al jarenlang een onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.
Kortom, alle reden om 1 op 1 aan te sluiten bij de visie van de Climate Classic!
Ofwel samen laten zien dat we met samenwerking, snelheid en doorzettingsvermogen heel veel kunnen bereiken.
Met ons Vepa Cycling Team communiceren we al jarenlang deze duurzame boodschap. Daarnaast bieden we ook nog eens een geweldige bijdrage aan een gezond en vitaal leven.

Darel

DAREL’s motto is ‘Delivering Energy Transition Today’. Wij helpen organisaties die het voortouw nemen om de CO2-uitstoot te verlagen met grootschalige projecten. We schrijven geen rapporten, maar helpen klanten met het nemen van beslissingen. In wielertermen: wij zijn de renners die vroeg wegspringen om zo een springplank te vormen voor de kopmannen. Het is niet ons doel de etappe te winnen, maar we zorgen ervoor dat het peloton harder gaat fietsen.

Deze Climate Classic past ons als gegoten, omdat het duidelijk communiceert waarom we doen wat we doen. Als dit parcours ons nieuwe strand wordt, hebben we gefaald. Enige bescheidenheid past ons overigens wel, want gezien de afstand en onze ervaring, zullen we waarschijnlijk amechtig ‘aan het elastiek hangen’!

SkyNRG

With a team of cyclists already full of enthusiasm for tackling climate issues, we knew we had to join in on the Climate Classic. With over 10 years’ experience in sustainable aviation fuel, we understand the importance in raising awareness to take action and save our planet. We already work together every day to tackle sustainability issues in aviation, so getting out there, and getting ready to raise awareness for educating on rising sea levels and climate change is definitely the challenge for us.

We don’t say sustainability is at our core for nothing!

globalcore_high_def

Stay tuned!

Op de hoogte blijven?  Volg Cycling 4 Climate op Facebook, Cycling4Climate op Instagram of ClimateClassic op Twitter voor de laatste updates!

globalcore_high_def